Alla inlägg under maj 2008

Av fyraifamiljen - 8 maj 2008 19:40

...sig nedan prylar till sommarledigheten. Det är en prinsessa-sparkcykel och prinsessa-hjälm med tillhörande knäskydd.


Får se om jag kan hitta dessa någonstans...


Av fyraifamiljen - 7 maj 2008 16:21

Sprang hem från plugget idag igen, denna gång utan ryggsäck. Hade ett bra flyt.


Data:

Sträcka 19.66km

Tempo 5.12 min/km

Total löptid 1h 42min 6sek


Mycket (!) nöjd med rundan.

Av fyraifamiljen - 6 maj 2008 14:40

Gårdagens runda gjorde mig ruskigt mör. Ryggsäckslöpning är verkligen slitsamt. Mina knän är lite skakiga idag, även trapetsius (typ axlarna) fick sig en körare.


Hade tänkt att springa idag...men efter att ha läst en artikel (i Brittiska Runners World) som handlade om "junk-milage" så väljer jag att stå över passet idag.


Simma lungt!

Av fyraifamiljen - 5 maj 2008 15:39

Dagens löpning var verkligen grym - på ett bra sätt. Hade skola till 1300 idag. Fick lite panik med lunchen. Var tvungen att skägga ner till matrummet på en 10 minuters rast vid 11-tiden och speed-äta lite korv å stroganoff. När föreläsningen var slut krängde jag på mig shorts och löparjackan. På med ryggsäcken och iPoddan så bar det iväg. Det är verkligen konstigt att springa med rygga, den e liksom hela tiden ett steg efter en själv.


Vädret var sååå bra. 17 grader och lätt vind. Jag hade bilen i rotan så rundan blev något kortare än vanligt. Lite drygt 20km lyckades jag avverka.


Hoppas nu att vädret håller sig så här!


Må väl!

Av fyraifamiljen - 5 maj 2008 08:33

Efter en veckas familjeledigt så känns det ganska skönt att komma in i hamsterhjulet igen. Helgen bjöd på mysigt valborgsfirande i Huddinge, synd bara att det började regna. Och inte mindre än tre kalas. Kan tänka mig att alla födelsedagsbarn somnade gott  efter sina kalas precis som jag. :) Vill passa på att tacka alla för fin uppvaktning och alla gratulationer. Vill också tacka Yasemin och Luis för ett kul kalas som de hade för Zara på barnens djungel och Johan och Susanne för fantastiska bakverk på Emils kalas.


Ines andra framtand där uppe har nu tittat fram och jag ser nu fram emot några lugna nätter. Det är så kul när tänderna kommer då de går från bebis till barn. Ursött.


Idag ska jag baka morots och äppelmuffins och gå en powerwalk och dammsuga upp alla smulor från kalaset igår. ;)


Av fyraifamiljen - 4 maj 2008 20:32

Efter ihärdigt löpande under höst-vinter-vår så har nu mina löpskor börjat sagga. Dojjorna har blivit lite slitna i läst samt sula. Tror bestämt att the sportsauthority kommer att få sälja mig 1-2 par skor i juni. Sweet!


Dessa skor har jag läst skall vara stygga:

           (nike air zoom katana)

Av fyraifamiljen - 4 maj 2008 20:23

Idag valde jag att springa intervaller..eller egentligen blev det bara 2 intervaller...svårt att kalla dagens träning för intervallträning då kanske... Men jag kände att gårdagen var lite långsam så jag ville prova vad kroppen gick för idag. Jag sprang mitt vanliga kuperade (!) motionsspår som är 2100m långt. Jag började med 1500m uppvärmning och så rev jag av 2 varv i spåret med stå-vila mellan varven. Första varvet gick på 8:43 (4:09 min/km) och det andra på 9:01 (4:18 min/km). Tanken var att jag skulle springa 3 varv...men jag bangade det sista...blev lite sliten. Nu har jag ett skoj mål att uppnå... Det är att lyckas springa 3 varv med vila mellan och varje varv får inte gå långsammare än 8:45. För att vara lite kaxig så säger vi att målet skall vara uppnått innan sista juni.


Total löpsträcka för dagen: ca 6km

Av fyraifamiljen - 3 maj 2008 20:54

Det är nog två tre veckor sedan jag bloggade. I och med influensan så kom liksom allt av sig. För mig har det betytt att allt har stannat upp lite träning, alla social kontakt och min diet har gått åt skogen typ hundra gånger. Men nu är jag på banan igen.

Imorse före frukost fick Ines följa med på en timmes långpromenad och det kändes så gott. Nu är jag på g igen.

Ines har under denna bloggdown fått en ny tand. Vet inte riktigt när men jag tror det var runt 9 månaders dagen. Det var en framtand där uppe som tittade fram. Nu är den andra framtanden där uppe på g. Hon har också lärt sig att vinka, säga mamma, klappa händerna, vet var kökslampan är, "knäppa" med fingrarna och nu när hon är 9½ månad så går hon tre steg på egen hand. Hon är ett riktigt litet charmtroll( inte alls partisk). Hon har kommit in i en så underbar ålder nu. Njuter av varje sekund med denna lilla gosgumma.

Nästa vecka på tisdag har Emma och jag bjudit hem hela jordgubben(Emmas avdelning på dagis) på fruktstund. Det ska bli kul och spännande. Nästa vecka hoppas jag också på att få träffa Yasemin med sina barn och Sofia och Maria med sina barn.

Ha det gott så länge

//Anna


Ovido - Quiz & Flashcards