Alla inlägg den 16 maj 2008

Av fyraifamiljen - 16 maj 2008 13:17

Den här veckan har varit anings stressig faktiskt. Jag har hoppat in i festkommitén här på gården i sista stund och imorgon lördag ska det vara vårstädning och gårdsfest. Jag har ordnat med buffé och ska åka och handla resten idag. Några andra grannar har också ställt upp och ska pyssla lite här i eftermiddag.

Jag har också varit på trivselgruppsmöte på dagis. Vi är fyra mammor så fixar lite extra grejer för barnen bla varje år i maj har vi Gläntandagen. Det blir clown, fiskdamm, grillning, lotteri och hästridning. Också en hel del att fixa med och jag har tagit på mig att fixa priser till lotteriet bla.

Idag har jag och tjejerna tagit en tur till täby. Jag hittade ett par brudskor för 200:- i min storlek på blocket. Det är ju använda men det duger för mig. Är jättenöjd.



Av fyraifamiljen - 16 maj 2008 10:58

Hej!


Har skapat en ny blogg ämnat min träning. Jag tyckte att alla mina spring-inlägg var lite dumt på denna familje-blogg...ville ha en "ren" spring-blogg...så ni som är intresserade av löpning kan kika in här. Å ni som bara vill läsa om familjens vardag håller er kvar på denna blogg.


Mvh David

Ovido - Quiz & Flashcards