Alla inlägg under augusti 2008

Av fyraifamiljen - 13 augusti 2008 11:54

Ines är helt ointresserad av min närvaro. Jag är så stolt över henne. Man kanske ska vara lite sentimental över hennes slappa atityd jämte mig då vi skolar in henne men tvärtom, jag är glad att hon är så kavat.

Av fyraifamiljen - 13 augusti 2008 08:50

0930 skall vi vara där. Fast igår när vi kom 5 min tidigt så satt alla andra nya barn redan där. Ska nog tjuva 10 min idag. På så sätt får jag 70 min dagis med barnen.


Ska bli spännande att se hur Ines har det idag på dagis. Igår, som sagt, var hon lyrisk.


Återkommer med rapport.


ps. Kikade ner i Emmas låda med Happy-meal-leksaker precis. Det är lite pinsamt hur ofta man har käkat McD´s. Ja ja..så är det. Jag själv har ätit en massa McD´s och jag lyckades ju bli 195cm lång.

Av fyraifamiljen - 12 augusti 2008 18:31

Inskolning av lilltjejjen på dagis idag. Allt gick bra. Hon röjde runt hej vilt helt utan att bry sig om mig. Jag gick till och med ut med Emma en snabbis då hon ville ha hjälp med att hitta sina lekkamrater.


En sak som är skum med inskolningen är att Emma måste gå samma tider som lillasyster. Emma blev hyffsat besviken efter att ha längtat till dagis att få det beskedet. En timma på dagis för en fyraårig tjej är ju värdelöst. Ja ja...snart ska dem gå fulla dagar.


Av fyraifamiljen - 11 augusti 2008 08:23

Godmorgon,


Gick denna syn till mötes då jag steg in i köket:



Hur ska man tolka det? Tror hon aldrig har lämnat dessa hemma någongång. Vad har jag lyckats med i helgen för att förtjäna detta?


: )

Aj

Av fyraifamiljen - 8 augusti 2008 15:10

Blev precis knockad av en sträck vrist från Kung-Fu Panda. Lill-tjejjen drog precis upp McDonalds-leksaken rätt i hornhinnan på mig. Aj aj aj.

Av fyraifamiljen - 8 augusti 2008 14:52

Lagade precis till värsta äpple/kanel-krämen. Emma ville inte ha.


Av fyraifamiljen - 8 augusti 2008 12:40

Jag o dottern sitter å kikar på Madicken. Under filmens gång så ställs hon och jag inför ett dilemma. Madicken med familj är ute på en trivsam seglats med träekan. Vädret är strålande och landskapet runt omkring strålar i en prunkande prakt. Solen lyser, helt utan konkurrens från moln. Så länge är scenariot helt i sin ordning. Det som dock gör oss konfunderade är varför Madickens mamma använder sitt paraply, uppfällt och allt. Kan någon vänlig själ förklara detta fenomen för oss?

Av fyraifamiljen - 8 augusti 2008 09:40

Idag firar Stockholmarna. En massa stoj å stök ska det bli inne i city. Bla skall en stort vattenkrig äga rum i gamla stan. Snacka om att arrangörerna måste känna sig blåsta idag. Lite trist att vädret gör en blöt redan innan man fått sig en nedsprutning av motståndaren. Vattenkrig i regn blir lite som att skolka på en håltimma.


Ehhhh?

Ovido - Quiz & Flashcards