Alla inlägg den 16 mars 2008

Av fyraifamiljen - 16 mars 2008 20:53

Hej, David här.


Ines åt ingenting till en början idag. Framåt 10-tiden lyckades vi jobba i henne litet gröt. Allt kändes då bra och vi beslutade att göra en söndagsutflykt till Sthlm. Just som vi passerar trängselskattsbågarna så börjar ngn i baksätet hulka, det var lilla Ines som spydde upp hela grötmåltiden. Vi stannade till (otroligt illa föresten stod bilen) och torkade henne torr. Jag och Anna diagnostiserade Ines som åksjuk och resan fortsatte. Inne i stan åt jag, Anna och Emma på Max. Frisco-burgaren är stygg, rekommenderas! (Kanske litet osmaklig tajming på ett middagstips i detta läge då inlägget mestadels handlar om magsjuka...)


Väl hemma så provade vi att ge Ines lite mat...maten kom i retur ganska så omedelbart...suck. Åksjuk fortfarande?? Nä, magsjuk skulle jag nog gissa. Efter en massa småmåltider med efterföljande returer så sover nu Ines i våran säng. Stackars liten...hårt att vara magsjuk och 8 mån gammal. Hon är som en liten trasdocka i kroppen just nu...


Måste bara avsluta inlägget med lite träningsinfo. Sprang milen idag, flack runda, på 42:35!! Hoppas innerligt att iPodden talar sanning. OM den gör det så är det en riktig förbättring från förra årets bästa tid (44:33). Vi får se den 30 mars hur riktigt det kan ha varit. Jag har lite hopp för iPodden då den är nykalibrerad på en 400-meters-bana.



Ovido - Quiz & Flashcards