Alla inlägg den 2 mars 2008

Av fyraifamiljen - 2 mars 2008 17:01

Det har varit sånt fint vårväder denna vecka så jag har fått vårlängtan. Jag har tjuvstartat lite genom att redan fixa påskris och påskpyssel.påskris

 kycklingar

Av fyraifamiljen - 2 mars 2008 13:04

Vi fyra var ute på en promenad precis. Vi avverkade tre lekparker på vägen. På den sista lekparken lyckades vi bränna 400 spänn. Kan låta lite konstigt att göra av med pengar på en promenad...men det var så att en spejare ramla ur sin port å fråga om vi ville ha en stol. Han skulle ändå åka till Sörab å kasta den. Emma lös upp och vi sa givetvis ja. Nån sekund senare frågade han om vi ville köpa en tripp-trapp-stol. Hans dotter hade precis växt ur den. Vi är ju inne på värsta begagnade-inköp-flytet just nu så vi hostade upp 400 för den. Ett kap! Den var mkt fin. Kul att kunna göra lite spontanaffärer med grannarna.



Av fyraifamiljen - 2 mars 2008 09:29

Mysig morgon med massor av smaskig frukost. Det är tradition hemma hos oss, att inhandla en massa sött å gott att frossa i, då dem spänstiga herrarna (och damerna) stakar sig fram i snöyran.


I skrivande stund har loppet inte avgjorts, kanske det blir en norrbagge som klipper det i år. Det vore trist...men bröderna Auckland ser stygga ut. Jerry Ahrlin brukar vara bra...under första 85 kilometrarna...får se om han fixar det hela vägen i år.

vasafrukost

Ovido - Quiz & Flashcards