Alla inlägg den 20 februari 2008

Av fyraifamiljen - 20 februari 2008 19:14

Sitter med ett rykande hett nummer av Runners World brevid mig. Slog upp tidningen och läste om "goda råd" till löpare. Punkt nummer ett var:


  • Träna aldrig då du är förkyld.

Om dem visste hur väl den informationen passar in på mig just nu...


Har precis misslyckat med att genomföra ett "transport-löppass". Jag hade tänkt att löpa hem från Danderyd idag. Jag kom 12km (av totalt 18km) sen gjorde jag en Jörgen Brink.

Ryckte surt upp mobilen och fick ringa hem. Jag fixade inte att ta ett steg till och fick skjuts sista biten...så kan det gå. Rackarns vad skumt det var att totalt bli uttömd på energi. Ja ja...bättre lycka nästa gång...och absolut frisk då...(nästan vart fall ;) )


/David

Av fyraifamiljen - 20 februari 2008 11:56

Ja det var ett tag sedan jag skrev och det beror på att jag har liksom fastnat i tiden då jag skulle storstäda förra veckan. Jag försöker och försöker men inget går framåt. Idag gör jag ännu ett försök till att få lite snyggt hemma. Hoppas jag hinner innan jag ska hämta Emma, annars får jag fortsätta i morgon.

Ines andra tand har spruckit igenom. Vet inte exakt när men jag tror att det var någon gång igår. Hon har fortfarande problem med att få behålla det hon äter det kommer ut efter bara några timmar. Hoppas det inte är någon bascill utan att det är tänderna som gör det. Det är lite jobbigt att gå upp två ggr på natten och byta bajsblöja bara. ;)

När det gäller motoriken så håller hon för fullt på att ställa sig upp mot olika saker här hemma. Det hon inte lyckats med som hon tränar på är att ställa sig upp mot en vägg. Hon slår pannan ganska många gånger per dag. Krypandet har verkligen lossnat. Hon kryper nu obehindrat. Imorgon ska jag till bvc med henne och se om magsjuka och matvägran har gjort att hon dalat på viktkurvan. Tror faktiskt hon har gått ner lite lite.

Har inte hunnit skriva något om alla hjärtans dag då det var den dagen jag fick magsjuka.

David fick ett vätskebälte från oss tjejer( tyvärr ingen kamelback, men han blev glad ändå). Emma fick en hårborste och en hårklämma. Jag gick ett par löparskor. Suck... att han alltid ska vara värst. Jag hann inte mer än viska att jag kanska ska börja jogga lite så hade jag fått de jag behöver för att kunna ta mig en runda. Får väl snöra på mig löparskorna och testa. Har hittat en jättebra "bli en löpare" kalender. Vecka 1 skulle man springa 5 min tre ggr i veckan och sen ökas det på lite lite varje vecka. Sen till slut vecka 7 ska man kunna löpa 30 min 3 ggr i veckan. Lät överkomligt tycker jag.

Oj mycket svammel blev det idag.

Grattis till Ines på hennes 7 månaders dag idag!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards