Direktlänk till inlägg 24 april 2008

Grovtvätt

Av fyraifamiljen - 24 april 2008 19:52

Idag har jag (David) och Emma tvättat en massa bråte.


Vi började med en icke rengöringssyssla, vi vattnade i blomlådan. Det börjar bli lite varmare ute så det blir snabbt småtorrt i lådan.


I och med att vattenslangen nu var framtagen valde vi att skrubba rent vinterdäcken. Nu skiner dom o e så fina...eller ja, så fina ett par plåt navkapslar med däck nu kan bli.


Därefter gick vi lös med vattenslangen över min och Emmas cykel. Det är alltid lika härligt att få rent cykeln. Cykeln är ju verkligen en nyttoprodukt för mig så det känns så bra att sköta den. Därefter fettade vi in kedjorna och slutligen ställde tillbaka dem i förrådet.


Anledningen till att vi aktiverade oss så här på kvällskvisten var att Emma har somnat 1700 varenda dag denna vecka. Att hennes 7 dagars feber-vecka  tog energi från henne är tydligt. Efter en dag på dagis i kombination med avsaknad av energi så är hon såååå trött på eftermiddagen. Nu när vi var ute hela kvällen så lyckades vi hålla henne vaken. Nu sover hon dock så sött i sin säng.


Var förresten en vända till grovsoprummet precis. Hittade en IKEA-barnstol där inne (Antiloop). Den var skitig som tusan med det går att skura bort. Alltid bra att shoppa runt inne i soprummet.


Ha en bra kväll eller morgon beroende på när ni läser detta. // David

 
 
Ingen bild

Eva

25 april 2008 07:53

Härligt med vår rengöring. Hoppas Anna får en trevlig utflykt med jobbet. Trevlig fredag vi ses nog i helgen. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av fyraifamiljen - 29 april 2009 12:36

Vill bara snabbt meddela att vi mår bra men har lite hektiskt just nu. David har praktiserat i 10 dagar i streck och ska jobba hela valborgshelgen också. Han klarade den praktiska examinationen igår och fick svar på den nationella tentan igår. Han kl...

Av fyraifamiljen - 19 april 2009 11:03

Häromdagen tog vi beslutet att Ines måste få en större sängen. Innan det händer en olycka. Hon har nämligen visat en del intresse till att vilja klättra ur sin spjälsäng. Så igår när Emma och mamma Anna var och veckohandlade tog David och Ines in jun...

Av fyraifamiljen - 16 april 2009 20:53

...är inte lika kul víd förlust. Men om jag inte skrev att AIK torskade mot Malmö så lär det ha stått i kommentarsfältet ganska så snabbt ändå  : )...

Av fyraifamiljen - 14 april 2009 07:28

Av fyraifamiljen - 9 april 2009 10:25

Ovido - Quiz & Flashcards