Alla inlägg den 23 juni 2008

Av fyraifamiljen - 23 juni 2008 13:30

Hej,


Hektisk förmiddag.


Igår kväll upptäckte Anna en skum knöl bakom Emmas höger öra. Jag kände också på den och diffusa knölar belagda bakom öron är inte min specialitet...därför bokade jag en tid hos våran eminenta barnläkare.


Innan sjukhusbesöket rev jag och tjejjorna av en storhandling av mat på Ica Maxi. Rackarns vilket tempo vi shoppade i. Båda tjejjorna var vid gott sinneslag men dock så blir det lite rörigare att shoppa på det viset. Emma tryckte ner en massa färgglada förpackningar, Ines åt upp plasten på ett 3-pack Festis och jag försökte hitta vettig vardagsmat. Alla 3 kom hem hela och rena. Maten är till viss del insorterad i köket.


Efter shoppandet så hade vi klockan 11 tid hos läkaren. Ines sov hela vägen dit men vaknade i väntrummet. Läkaren klämde och kände för att snabbt konstatera att knölen var en fullt normal lite svullen lymfkörtel. Skönt. När vi ändå satt där så frågade jag om hon kunde kika i Ines öron. Ines är lite pillig med sina öron och en liten trumhinnekoll vore på sin plats. Inte heller hon fick någon anmärkning. Skönt.


Nu är vi hemma. Emma leker på sitt rum tillsammans med kompisar från gården. Ines sover och jag pustar ut.


/David

Ovido - Quiz & Flashcards