Alla inlägg under december 2008

Av fyraifamiljen - 13 december 2008 06:51

Lucia sover...vad skönt för henne. Emma har ju inte sovit så mycket alls i veckan. Hennes hosta har väckt henne på tok för tidigt...men idag, då sover hon, utan hosta. Skönt.


Lill Lucia är ombytt och klar. Hennes luciakrona i tyg som hon fick igår av farmor o farfar är inte helt lätt att få behålla på huvudet. Ines som är född på sommaren uppskattar inte alltid attribut såsom mössa och vantar...och luciakrona verkar vara ett sådant attribut.


Ines blir för övrigt mer och mer verbal. Eller egentligen mer "ljud-bal". Ines pratar hela tiden nu...och skriker. Hon e så cool.


Idag ska vi verkligen ta det lugnt. På sin höjd blir det ett besök i lekparken på gården.


Ha en bra lucia.

Av fyraifamiljen - 12 december 2008 08:25

Vad är det som händer undrar ni och det kan jag lova att vi tänker också. Jo Emma var ganska pigg på kvällen igår. Hon fick i sig hyfsat med mat under dagen. Hon somnade efter ett fåtal hostningar. Sov bra fram till kl 05. Hon klagar nu på att hon har ont på ena sidan av halsen och upp mot örat. Hon har 38,3 i morgontemp. Så idag ska vi till sjukan och kolla upp henne.

David har muntlig tentamen idag och jag hoppas att det går bra för honom. Lycka till älskling!

Idag ska vi försöka köpa oss en julgran.


Av fyraifamiljen - 11 december 2008 11:09

Emma åt lunch! Fantastiskt. Mina hemgjorda plättar gick ner.

Av fyraifamiljen - 11 december 2008 08:55

Nu har Emma fått hostmedicin...hoppas att den biter.

Av fyraifamiljen - 11 december 2008 06:38

Emma är fortfarande dålig. Hon har lite feber fortfarande men framförallt en elak hosta. Igår kväll hostade hon tills hon kräktes...stackars liten.


Hoppas det vänder idag.


Ha en bra torsdag.

Av fyraifamiljen - 10 december 2008 14:06

Matlagning för bukfylla är inte glamoröst. För att spexa till det kan man ta på sig en kockmössa helt enkelt. Den översta bilden är jag i kockmössa. Den andra är Ines sekunden innan hon kräks. Ingen fara på taket, hon hade svalt ett hårstrå som irriterade till denna grad.



Av fyraifamiljen - 10 december 2008 12:50

...inget vidare just nu.


Lunchen gick inget bra. Får hoppas på att ett stadigt mellanmål...äts, typ.

Av fyraifamiljen - 10 december 2008 10:27

3 september 1967:


Dagen då Sverige gick över till högertrafik fruktade man att olycksantalet skulle öka drastiskt, och därför sattes extra sjuksköterskor in på sjukhusen. Istället blev det precis tvärtom. Folk blev nämligen extra försiktiga.



Ovido - Quiz & Flashcards