Alla inlägg under september 2008

Av fyraifamiljen - 13 september 2008 20:10

Jag (David) och tjejjorna drog till Huddinge och Farmor o Farfar imorse. Anna ville ha oss ur vägen för att kunna städa hemmet inför morgondagen (Emmas kalas med familjen). Jag sprang oxå en runda i Huddinge. Det var kyligt idag.


Appropå kyligt...hur krystat känns det inte med ett program som sommarkrysset så här års? Kanske dags att börja höstkryssa snart?


Nu håller vi tummarna för att Ines lyckas sova bättre inatt än igår. Hon verkar ha en massa trix med gaddarna just nu...riktigt gnällig blir hon framåt kvällen.


Ha en fortsatt bra helg.

Av fyraifamiljen - 12 september 2008 21:09

Grattis S, J & E



Av fyraifamiljen - 11 september 2008 12:38

Idag ska jag(Anna) hämta på dagis för första gången. Det ska bli såå kul. Få komma hem lite tidigare och få laga middag och leka med tjejerna. De kommer vara gnälligt till tusen som vanligt när mamma är hemma, men det är lugnt. Jag börjar nu redan kl 7.30 på morgonen och får då sluta lite tidigare ett par tre dagar i veckan. Då får ju David ta varje morgon men det är nästa bättre. Då slipper han ta alla eftermiddagar.

Nu börjar det närma sig helg och då ska vi fira Emma som fyller 4 år nästa vecka. Stora tjejen!

Av fyraifamiljen - 10 september 2008 08:48

Ines var hängig igår, det var rapporten från dagis. Hon var inte alls så under kvällen. Emma är med i dagisets matråd. Där låter dem barnen ha inflytande på vad som skall serveras till lunch. Skoj.


Ines lyckades klättra upp på en skokartong och från den samma ramla ner för att fastna med läppen på intilliggande byrå. Låter skumt va? Men resultatet blev att hon (igen!) slet av läppsträngen. En massa blod rann från munnen och överläppen svullnade upp fint.


Ha en bra dag!

Av fyraifamiljen - 8 september 2008 16:56

Visst e det trist med en blogg som inte uppdateras dagligen?

Av fyraifamiljen - 5 september 2008 09:28

Äntligen fredag. Det gick kanon att lämna barnen idag med. Gud vad jag är tacksam för att lämningen går bra just nu. Det är så energikrävande när det inte går bra och jag vet att det går upp och ner. Men nu är vi inne i en bra period.

Ines sov 2 timmar igår på dagis och Tessan meddelade att nu är hon ett riktigt dagisbarn. KUL!

Nu ska vi köra på en dag till men jobb och David har matte-tenta idag, sen är det HELG!

Imorgon ska vi in till stan och titta på när David springer halvmaran. Ska bli riktigt kul. Hoppas på fint väder.

Ha en underbar helg.


Av fyraifamiljen - 4 september 2008 10:53

Den här veckan har det känts som höst i luften.


Veckan har fortlöpt fint. Barnen har gått på dagis och de har gått kanon. Ines sov väl lite lite i måndags men sen har det gått bra. Hon sover ca 1 ½ timme så hon är ju trött som  bara den kl 18, men det får vi ta. Snart är 1 ½ timmes sömn mitt på dagen alldeles lagom för henne. Ines gör otrolig framsteg i sandlådan just nu. Från att i sommras inte kunnat hantera en spade med tillhörande formar och hinkar, kan hon nu ösa i sand i hink eller form och hon vänder på den efter ett tag och bank-bank-bank-bank och voila en sandkaka!!! Och med det kommer ju också det här med att äta själv. Det går finfint nu. Men köket ser ju ut som sju svåra år efter varje måltid.

Under första inskolningsveckan på dagis tittade två kindtänder ut i överkäken och nu är det två på g i nedre käken. Det gör ont.

Emma håller för fullt på att planera för sina kalas. Oj oj oj vad det fixas. Det blir kalas ala prinsesstema(igen).

Imorgon är det fredag och det ser vi fram emot. Lite familjemys framför tv.

Av fyraifamiljen - 2 september 2008 19:17

14:45 - Skolarbetet avslutas

15:09 - Kliver på pendeln

15:36 - Anländer dagis

15:38 - Får en rapport om hur mina tjejjor har haft det under dagen. Emma har haft en bra dag. Ines har lyckats sova 1:30h (!), fantastiskt. Båda åt bra och har lekt en massa.


Ines sov alltså bra. Tänk vad litet som kan göra en förälder lycklig.

Ovido - Quiz & Flashcards