Alla inlägg den 16 juli 2008

Av fyraifamiljen - 16 juli 2008 11:08

Känner mig lite tvingad att uppdatera er om läget.  Jag är hemma och jobbar min sista vecka innan semstern. Tog bussen från Nortan i måndagsmorse och stämplade in kl 8.15 Jag är solo hemma. Det är rätt trist och ena sidan men grymt å andra. Jag har oljat bänkar, städat spisfläkten, rengjort ugn + spis, rengjort takfläktar och avlopp. Avkalkat toalettstolarna. Ja ni hör ju vad gör på kvällarna. Kvällarna räcker inte riktigt till och jag kommer inte i säng före kl 24 någon dag. Igår kväll hade jag allsången på på hög volym och bakade 90 bullar till 1 års kalaset på söndag.

David och barnen har det bra på Väddö just nu. Daniel är där med Leah och Johan är där med Emil. Kul med sällskap både för vuxna och barn. Troligtvis kommer de hem i morgon torsdag men det är bra väder nu.

I helgen var det kanonväder och vi begav oss till en strand ca 6 km från huset. En ganska liten strand som inte så många hittat ännu. Vi var i princip ensamma och barnen lekte i sanden. Det blev kalla pannkakor till lunch och dumlemuffins till fikat. Grymt härligt. Helt perfekt var det inte för det var iskallt i havet.



Ovido - Quiz & Flashcards